Lihapallid tomatikastmes spagettidega





Lihapallid:

500gr hakkliha

100ml vett

1 väiksem sibul

sool, pipar

chilli pulber või 1 kaun värske chilli

2 spl võid


Kaste:

6 tomatit

2 sibulat

2 sellerivart

1 chillikaun

sool, piper


Spagetid


Lihapallid:

Sibul hakkida peeneks, segada hakkliha ja maitseainetega. Sõtkudes lisada vesi, et tekiks ühtlane mass. Lasta seista vähemalt 30min. 

Voolida pallikesed, ahju plaadile ja 220 kraadi juures 25min vüi kuni on pruunikaks läinud.


Kaste:

Tomatid, chilli, seller ning sibul tükeldada ja potti hauduma. Maitsestada soola ja pipraga. Püreesta saumikseriga.


Valminud lihapallid võiga pannile, kergelt läbi praadida ja lisada juurde tomatipüree.



Kuskil 15min võiks kaste seista ja lasta maitsetel süveneda.


Spagetid keema. Hiljem poti põhja tükike võid ja maitsesoola, spagetid peale ja segada.


Ja serveeri!

Alati võib peale puistada ka riivjuustu! ;)








Kommentaarid