Pangassiuse filee kirsstomati salatiga
Pangassiuse filee
vahukoor
2 kalapuljongikuubikut
roheline sibul, till
sool, pipar
veidi võid
mozzarellajuustu veidike
salat
kirsstomatid
mozzarellajuustu pallid
till, roheline sibul
tomatimaitseaine
extra virgin oliivi õli
valgeveini äädikas
Kalafilee aseta ahjuvormi, kalla peale vahukoore-maitseainete segu. Tükelda peale veidi juustu ja või tükikesi. Aseta vorm ahju, 170kraadi juures kuskil 30minutit (või kuni pealt on läinud kuldpruuniks).
Nii kaua kui kala veidi tõmbab saab teha valmis salati.
Tükelda tomatid, juust. Haki till ja sibil, sega kõik kokku, lisa maitse järgi õli ja veiniäädikat.
Ja valmis ta saigi!
Pangassiuse filee
vahukoor
2 kalapuljongikuubikut
roheline sibul, till
sool, pipar
veidi võid
mozzarellajuustu veidike
salat
kirsstomatid
mozzarellajuustu pallid
till, roheline sibul
tomatimaitseaine
extra virgin oliivi õli
valgeveini äädikas
Kalafilee aseta ahjuvormi, kalla peale vahukoore-maitseainete segu. Tükelda peale veidi juustu ja või tükikesi. Aseta vorm ahju, 170kraadi juures kuskil 30minutit (või kuni pealt on läinud kuldpruuniks).
Nii kaua kui kala veidi tõmbab saab teha valmis salati.
Tükelda tomatid, juust. Haki till ja sibil, sega kõik kokku, lisa maitse järgi õli ja veiniäädikat.
Ja valmis ta saigi!
Kommentaarid
Postita kommentaar