Pangassiuse filee kirsstomati salatiga

Pangassiuse filee kirsstomati salatiga

Pangassiuse filee
vahukoor
2 kalapuljongikuubikut
roheline sibul, till
sool, pipar
veidi võid
mozzarellajuustu veidike

salat
kirsstomatid
mozzarellajuustu pallid
till, roheline sibul
tomatimaitseaine
extra virgin oliivi õli
valgeveini äädikas


Kalafilee aseta ahjuvormi, kalla peale vahukoore-maitseainete segu. Tükelda peale veidi juustu ja või tükikesi. Aseta vorm ahju, 170kraadi juures kuskil 30minutit (või kuni pealt on läinud kuldpruuniks).

Nii kaua kui kala veidi tõmbab saab teha valmis salati.
Tükelda tomatid, juust. Haki till ja sibil, sega kõik kokku, lisa maitse järgi õli ja veiniäädikat.

Ja valmis ta saigi!






Kommentaarid