Pardi koivad ingveriga

Pardi koivad ingveriga

4 pardi koiba
oliiviõli
rosmariin
ingver
sidrunikoor/mahl
sojakaste
või

Pardikoibadele pudistada rosmariini ja lisada oliiviõli. Jätta külmkappi seisma päevaks (24h).
Riivida peale umbes 5cm pikkune ingverijuur, mis on eelnevalt kooritud. Samuti riivi sidrunikoort (vaid kollane osa). Kalla peale sojakaste. Sega kogu marinaad ja koivad. Lase seista 2-4tundi. Samas mida kauem seisab seda rohkem maitsed sisse imbuvad :)

Enne ahju pistmist pruunista koivad pannil võiga.

Pane koivad ahjupotti, lisa peale tükike võid. Küpseta 100kraadi peal (pöördõhuga) umbes 45minutit, tõsta temperatuur 140peale küpseta veel 15-20minutit. Lõpuks lase grilliga veel nahapooled umbes 5-10minutit üle, et tuleks krõbe koorik.




Kommentaarid