Pähkli-šhokolaadikook

Pähkli-šhokolaadikook

Põhi:
200gr jahu
125gr võid
4spl pruuni suhkurt

Iiris:
75gr võid
4spl pruuni suhkurt
400gr kondenspiima

Kate:
150gr piimašhokolaadi
150gr valget šhokolaadi
50gr pähkleid

Sega omavahel jahu ja või, lisa suhkur.
Taigen laota lahtikäiva vormi põhja, tee sisse kahvliga augukesed.

Küpseta 160kraadi juures 15-20minutit, kuni taigen on pruunistunud. Lase jahtuda.

Kuumuta pannilvõi, suhkir ja kondenspiim. Kuumuta madalal kuumusel pidevalt segades, kuni segu läheb keema. Vähenda kuumust ja küpseta veel umbes 5minutit, kuni segu pakseneb ja hakkab panni servadest lahti tulema.

Kalla kreem küpsetatud põhjale, lase jahtuda.

Puista peale pähklid.

Kui mass on jahtunud tee valmis kate.
Sulata šhokolaad veevannil. Ühes valge, teises tume. Kalla segu koogile.

Pane jahedasse tahkuma.

Ja valmis ta ongi :)







Kommentaarid