Hapukurgid
soolvesi
1l. vett
2spl soola
värske kurk
mustsõstralehed
küüslauk
till
Kui on väiksemad kurgid siis panen terved purki, kui aga vähe suurmad lõikan sektoriteks.
Purgi põhja läheb kõigepealt peotäis mustsõstra lehti, ports tillivarsi ja 4küüslauguküünt. Siis paigutan purki ilusasti kurgid.
Kõigepeale kallan kuuma soolvee ja kaanetan.
Purke hoian 1-2 päeva toasoojas.
soolvesi
1l. vett
2spl soola
värske kurk
mustsõstralehed
küüslauk
till
Kui on väiksemad kurgid siis panen terved purki, kui aga vähe suurmad lõikan sektoriteks.
Purgi põhja läheb kõigepealt peotäis mustsõstra lehti, ports tillivarsi ja 4küüslauguküünt. Siis paigutan purki ilusasti kurgid.
Kõigepeale kallan kuuma soolvee ja kaanetan.
Purke hoian 1-2 päeva toasoojas.
Kommentaarid
Postita kommentaar