Haugikotletid munaga
Kotleti mass:
1 kg haugifileest tehtud hakkliha (hakkliha võib teha nahata või nahaga fileest).
3 spl riivsaia
150 ml vahukoort
till, petersell (värske sobib kõige paremini)
sool, pipar
täidiseks 10 munakollast
Lisandiks:
1 suur brokkoli.
85 g võid
50 ml vahukoort
sool, pipar
Mass segada ühtlaseks.
Vormi segust kotletikorvikesed, kuhu saaks panna munakollase. Kateks samuti kotletisegust kaanekesed, suru kinni õhukindlalt.
Ahjus 200 kraadi juures umbes 20-30 minutit. Valmis on siis, kui kotletid ilusad pruunid.
Brokkoli puhastada, keeta umbes 5minutit (kuni brokkoli on õrnalt krõmps ikka veel ja ilus roheline).
Kurnata. Potis pruunistada või ja lisada vahukoor, maitseained. Lisada juurde brokkoli, segada ja valmis ta ongi :)
Lisandiks toidule sobib imehästi ka kappari.
Kotleti mass:
1 kg haugifileest tehtud hakkliha (hakkliha võib teha nahata või nahaga fileest).
3 spl riivsaia
150 ml vahukoort
till, petersell (värske sobib kõige paremini)
sool, pipar
täidiseks 10 munakollast
Lisandiks:
1 suur brokkoli.
85 g võid
50 ml vahukoort
sool, pipar
Mass segada ühtlaseks.
Vormi segust kotletikorvikesed, kuhu saaks panna munakollase. Kateks samuti kotletisegust kaanekesed, suru kinni õhukindlalt.
Ahjus 200 kraadi juures umbes 20-30 minutit. Valmis on siis, kui kotletid ilusad pruunid.
Brokkoli puhastada, keeta umbes 5minutit (kuni brokkoli on õrnalt krõmps ikka veel ja ilus roheline).
Kurnata. Potis pruunistada või ja lisada vahukoor, maitseained. Lisada juurde brokkoli, segada ja valmis ta ongi :)
Lisandiks toidule sobib imehästi ka kappari.
Kommentaarid
Postita kommentaar