Koostis
500g makarone (1 pakk)
3 tuunikala konservi (2 x õlis, 1x vees)
1 purk marineeritud tigusi (merekarbi teod)
1 purk marineeritud pärlsibulaid
1 punt (50g) rohelist sibulat
400g lõhe seljaääri (kõhuääred sobivad ka)
1 pakk (200ml) vahukoor
Riivjuustu veidikene.
Makaronid keeta. Kui makaronid keedetud ja kurnatud lisa ka vahukoor.
Lõhe kõhuääred lõika suupärastemaks tükkideks ja prae. Rasva lisada pole vaja, kuna seal rasva piisavalt. Prae kuni need on krõbedad, kurna ja jäta veidikeseks jahtuma. Ise kasutasin kurnamiseks suurema auguga sõela.
Pane pannile tuunikala, pärlsibul ja teod. Lase kõrgel kuumusel kiirelt praadida, lisa ka tükeldatud roheline sibul. Pliidi võib juma välja lülitada. Lisa hulka ka nõrgunud lõheribad, sega.
Sega omavahel mereannisegu ja makaronid.
Lase mõni minut tõmmata.
Serveerimisel raputa peale riivjuustu. Ilusasti sobib ka peale tigu, krevett või mõni teine meresaadus.
Soovi korral pigista peale värsket sidrunimahla.
500g makarone (1 pakk)
3 tuunikala konservi (2 x õlis, 1x vees)
1 purk marineeritud tigusi (merekarbi teod)
1 purk marineeritud pärlsibulaid
1 punt (50g) rohelist sibulat
400g lõhe seljaääri (kõhuääred sobivad ka)
1 pakk (200ml) vahukoor
Riivjuustu veidikene.
Makaronid keeta. Kui makaronid keedetud ja kurnatud lisa ka vahukoor.
Lõhe kõhuääred lõika suupärastemaks tükkideks ja prae. Rasva lisada pole vaja, kuna seal rasva piisavalt. Prae kuni need on krõbedad, kurna ja jäta veidikeseks jahtuma. Ise kasutasin kurnamiseks suurema auguga sõela.
Pane pannile tuunikala, pärlsibul ja teod. Lase kõrgel kuumusel kiirelt praadida, lisa ka tükeldatud roheline sibul. Pliidi võib juma välja lülitada. Lisa hulka ka nõrgunud lõheribad, sega.
Sega omavahel mereannisegu ja makaronid.
Lase mõni minut tõmmata.
Serveerimisel raputa peale riivjuustu. Ilusasti sobib ka peale tigu, krevett või mõni teine meresaadus.
Soovi korral pigista peale värsket sidrunimahla.
Kommentaarid
Postita kommentaar